Welkom op de website van kamerkoor Tourdion Delft.Binnenkort bij Tourdion

Impressie optreden Tourdion bij het Stedelijk Kerstconcert, Maria van Jessekerk

Onze dirigente heeft een filmpje van ons optreden op haar Facebook-pagina geplaatst. De link willen we hier graag delen om jullie nog even in kerststemming te brengen. Het is een wiegeliedje voor het kindje Jezus, in (spiegel)canonvorm. Het optreden vond plaats op zaterdag 16 december 2017 in de Maria van Jessekerk.Wie zijn wij?

Tourdion bestaat uit een kleine groep enthousiaste zangers.

Ons repertoire bestaat vooral uit renaissancemuziek, waarin we de rijke schakering zoeken: droevige en vrolijke liederen, religieuze en wereldse muziek. We zoeken deze veelzijdigheid bewust op, zodat we kunnen laten zien, of beter, laten horen dat oude liederen dezelfde thema's bezingen als hedendaagse muziek en in die zin zeker niet ouderwets zijn.

Meezingen?

We zijn een kamerkoor met momenteel zo'n 23 leden. Maar we kunnen nog best wat versterking gebruiken, in het bijzonder bij de tenoren. We repeteren in de Joriskapel van de GGZ Delfland, Jorisweg 2 in Delft, elke donderdag (20-22 uur).

We nodigen nieuwe leden uit om met ons te komen kennismaken en om als aspirant-lid ons koor te versterken. Kom langs of stuur een email: info@tourdiondelft.nl.


Voor leden