Concert ‘Van klompen en mantillas’

Geplaatst op

Spaanse en Nederlandse liederen in oude en nieuwe jasjes

Kamerkoor Tourdion heeft voor haar concerten op zaterdag 29 februari en zondag 8 maart een aantal bijzondere combinaties bedacht. Spaanse en Nederlandse liederen uit de renaissance. Solo en a capella zang maar ook zang met blokfluit, percussie en Spaanse dans. Oudhollandse volksliedjes in een nieuw arrangement van de Nederlandse componist Jetse Bremer. Dit alles onder de titel ‘Van klompen en mantillas’.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Tourdion staat onder leiding van dirigent en sopraan Serena Jansen. De andere uitvoerenden zijn het blokfluitkwartet Capriola, percussionist Michel Ponsioen en danseres Patricia Manak.

Het concert vindt plaats in de Stanislaskapel, Westplantsoen 73, 2613 GK Delft.
Beide keren begint het concert om 15.00. In de pauze wordt u een drankje aangeboden.

De Stanislaskapel ligt op het terrein van het Stanislascollege, naast het Wilhelminapark. Vanaf station Delft is dat ongeveer een kwartier lopen. Komt u met de fiets, er is voldoende ruimte om uw fiets te stallen op het terrein van de school. Parkeren met de auto is op het terrein niet mogelijk, u kunt (betaald) parkeren in de omliggende straten (Westplantsoen, Michiel ten Hovestraat, Westeinde).

Kaarten bestellen

U kunt op twee manieren aan kaarten komen. Via de voorverkoop via onderstaand bestelformulier en aan de deur voorafgaand aan de concerten. De voorverkoop heeft twee voordelen: u bent verzekerd van een plek, en het is goedkoper.

De toegangsprijzen zijn:

Volwassene Kind (tot 12 jaar)
Voorverkoop13,00 €5,00 €
Aan de deur15,00 €5,00 €

Bij de prijs inbegrepen zijn een programmaboekje en een drankje in de pauze.

Hieronder kunt u kaarten bestellen. Vul het formulier, maak uw keuze voor het aantal kaarten en druk op de knop Bestel. U wordt doorgestuurd naar de pagina om veilig via IDEAL te betalen. Na ontvangst van uw betaling krijgt u een bevestiging via e-mail met daarin uw toegangsbewijs.

Totaal € -
Ik geef toestemming dat de door mij verstrekte informatie wordt opgeslagen voor verdere verwerking van mijn bestelling.

Hebt u nog vragen, stuur dan een mail naar concerten@tourdiondelft.nl.